VÅR SERVICE OCH VÅRA FACILITETER

Vi erbjuder massor av service och aktiviteter på Bödagården!

Bödagården har gott om aktiviteter och evenemang för så väl stora som små. Det finns något som passar hela familjen, vare sig man föredrar lugn och ro eller fart och fläkt. Läs om dem här.

På Ebbas Café serveras Ölands kanske största glasskulor och Bödas godaste tacos. Med generösa öppettider kan du både äta frukost, lunch, middag och kvällsfika hos oss. Välkomna in!

I gatuköket finner du allt från hamburgare och pommes till mos och korv, för att inte glömma vår fantastiskt goda gyrostallrik eller fräscha halloumiburgare. Varmt välkomna till gatuköket!

Vi har fyra fina servicebyggnader på området. I dessa finns toalett, dusch, kök och andra faciliteter. I servicehusen Hoppet och Längtan finns tvättmaskiner som går att boka i receptionen.

Reception och butik

I receptionen finns kunnig personal som hjälper dig med camping- och semesterlivet här på Bödagården. I butiken finns både mat, godis, dricka och annat du vill ha på semestern.

Strandkiosk

Strandkiosken erbjuder godis, glass och kall dricka på varma sommardagar. Här kan du också hyra bland annat paddle boards, strandtennis och spikeball-nät. Allt för den perfekta dagen på stranden!

Adress

Bödagårdens Camping
Svartbäcksvägen 17
387 73 LÖTTORP

Kontakt

Telefon: 0485-58 68 00
Dagligen 09:00-11:00

E-post:
info@bodagarden.nu

Service

Reception öppen 09-11, 17-18
Butik öppen 09-11, 17-18

Övrigt

Caféet öppnar vid midsommar
Strandkiosken öppnar vid midsommar
Gatuköket öppnar måndag vecka 27

© Hördegård & Svahn Reklambyrå AB   www.hsreklam.se