VÅR SERVICE OCH VÅRA FACILITETER

Vi erbjuder massor av service och aktiviteter på Bödagården!

Aktiviteter på Bödagården

Bödagården har gott om aktiviteter och evenemang för så väl stora som små. Det finns något som passar hela familjen, vare sig man föredrar lugn och ro eller fart och fläkt. Läs om dem här.

Ebbas Café

På Ebbas Café serveras Ölands kanske största glasskulor och Bödas godaste tacos. Med generösa öppettider kan du både äta frukost, lunch, middag och kvällsfika hos oss. Välkomna in!

Gatuköket

I gatuköket finner du allt från hamburgare och pommes till mos och korv, för att inte glömma vår fantastiskt goda gyrostallrik eller fräscha halloumiburgare. Varmt välkomna till gatuköket!

Servicebyggnader

Vi har fyra fina servicebyggnader på området. I dessa finns toalett, dusch, kök och andra faciliteter. I servicehusen Hoppet och Längtan finns tvättmaskiner som går att boka i receptionen.

Reception och butik

I receptionen finns kunnig personal som hjälper dig med camping- och semesterlivet här på Bödagården. I butiken finns både mat, godis, dricka och annat du vill ha på semestern.

Strandkiosken

Strandkiosken erbjuder godis, glass och kall dricka på varma sommardagar. Här kan du också hyra bland annat paddle boards, strandtennis och spikeball-nät. Allt för den perfekta dagen på stranden!

Adress

Bödagårdens Camping
Svartbäcksvägen 17
387 73 LÖTTORP

Kontakt

Telefon: 0485-58 68 00
Måndagar 17:30-19:00

E-post:
info@bodagarden.nu

Service

Reception öppnar 11 maj 2023
Butik öppnar 11 maj 2023

Övrigt

Caféet stängt för säsongen
Strandkiosken stängd för säsongen
Gatuköket stängt för säsongen

© Hördegård & Svahn Reklambyrå AB   www.hsreklam.se