LÄGENHETER

På Bödagården finns sex lägenheter att välja på i olika prisklasser och storlekar. Lägenheterna har en yta från 20 m² upp till 28 m². Alla lägenheter har egen toalett och dusch finns i gemensamt utrymme i lägenhetshuset. Parkering för en bil finns intill lägenheten.

Slutstädning, handdukar och sänglinne ingår ej.

Under veckorna 27-31 hyrs lägenheterna ut veckovis med söndagar som bytesdag. Övriga veckor under säsongen går det att boka ett valfritt antal nätter.

Läs vidare nedan om våra olika lägenhetstyper. Planlösning och möblemang kan variera något från bilderna. Aktuella priser hittar du här.

LÄGENHET 20 KVM - 4 BÄDDAR

Lägenhet 21 och 22

Bödagården har två lägenheter på 20 kvm med fyra bäddar. Bäddarna är fördelade på en våningssäng med bred nederdel och en bäddsoffa för två personer. Köket är utrustat med kyl/frys, spisplattor, mikrovågsugn, kaffebryggare och vattenkokare. I lägenheten finns också toalett. Duschrum finns i huset och delas med de andra lägenheterna. Utanför lägenheten finns en uteplats med utemöbler. Grill går att låna kostnadsfritt.

I lägenhet 22 går det bra att ha med sig husdjur.

LÄGENHET 22 KVM - 4 BÄDDAR

Lägenhet 23-25

Bödagården har tre lägenheter på 22 kvm med fyra bäddar. Bäddarna är fördelade på en våningssäng med bred nederdel i ett separat sovrum och en bäddsoffa för två personer i allrummet/köket. Köket är utrustat med kyl/frys, spisplattor, mikrovågsugn, kaffebryggare och vattenkokare. I lägenheten finns också toalett. Duschrum finns i huset och delas med de andra lägenheterna. Utanför lägenheten finns en uteplats med utemöbler. Grill går att låna kostnadsfritt.

I lägenheterna 23-25 går det bra att ha med sig husdjur.

LÄGENHET 28 KVM - 6 BÄDDAR

Lägenhet 23-25

Bödagården har en lägenhet på 28 kvm med sex bäddar. Bäddarna är fördelade på två våningssängar, varav en har bredare nederdel, i ett separat sovrum och en bäddsoffa för två personer i allrummet/köket. Köket är utrustat med kyl/frys, spisplattor, mikrovågsugn, kaffebryggare och vattenkokare. I lägenheten finns också toalett. Duschrum finns i huset och delas med de andra lägenheterna. Utanför lägenheten finns en uteplats med utemöbler. Grill går att låna kostnadsfritt.

I den här lägenheten går det INTE att ha med sig husdjur.

Adress

Bödagårdens Camping
Svartbäcksvägen 17
387 73 LÖTTORP

Kontakt

Telefon: 0485-58 68 00
Öppnar igen 6 november

E-post:
info@bodagarden.nu

Service

Reception stängd för säsongen
Butik stängd för säsongen

Övrigt

Caféet stängt för säsongen
Strandkiosken stängd för säsongen
Gatuköket stängd för säsongen

© Hördegård & Svahn Reklambyrå AB   www.hsreklam.se