STUGOR

På Bödagården finns 16 olika stugor att välja på i olika prisklasser och storlekar. Stugorna har en yta från 13 m² upp till hela 70 m². Alla stugor har toalett och dusch finns i alla stugor utom en. Parkering för en bil finns intill stugan.

Slutstädning, handdukar och sänglinne ingår ej.

Under veckorna 27-31 hyrs stugorna ut veckovis med söndagar som bytesdag. Övriga veckor under säsongen går det att boka ett valfritt antal nätter.

Läs vidare nedan om våra olika stugtyper. Planlösning och möblemang kan variera något från bilderna. Aktuella priser hittar du här.

STORSTUGA 30 KVM - 6 BÄDDAR

Stuga 1,2,4,7 och 9

Bödagården har fem storstugor på 30 kvm med sex bäddar. Bäddarna är fördelade på två våningssängar i sovrummet och en bäddsoffa för två personer i allrummet/köket. Köket är utrustat med kyl/frys, spis med ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare och vattenkokare. I stugan finns också toalett och dusch. Utanför stugan finns en uteplats med utemöbler. Grill går att låna kostnadsfritt.

I stuga 7 går det bra att ha med sig husdjur.

STORSTUGA 30 KVM - 5 BÄDDAR

Stuga 3,5,6 och 8

Bödagården har fyra storstugor på 30 kvm med fem bäddar. Bäddarna är fördelade på en dubbelsäng med överslaf i sovrummet och en bäddsoffa för två personer i allrummet/köket. Köket är utrustat med kyl/frys, spis med ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare och vattenkokare. I stugan finns också toalett och dusch. Utanför stugan finns en uteplats med utemöbler. Grill går att låna kostnadsfritt.

I stuga 6 och 8 går det bra att ha med sig husdjur.

STORSTUGA 70 KVM - 8-10 BÄDDAR

Stuga 10

Bödagårdens största stuga är på hela 70 kvm och rymmer upp till 10 personer. Bäddarna på nedervåningen är fördelade på en våningssäng med bred nederdel i sovrummet och en våningssäng och bäddsoffa för två personer i vardagsrummet. På övervåningen finns ett sovrum med två enkelsängar och extra bäddar i hallen. Köket är utrustat med kyl, frys, spis med ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, kaffebryggare och vattenkokare. I stugan finns också två toaletter och en dusch. Utanför stugan finns en uteplats med utemöbler och en stor tillhörande trädgård. Det finns också plats för en extra bil vid stugan. Grill går att låna kostnadsfritt.

I den här stugan får du INTE ha med dig husdjur.

ÖLANDSSTUGA 24 KVM - 4-5 BÄDDAR

Stuga 11-15

Bödagården har fem Ölandsstugor på 24 kvm med fyra till fem bäddar. Bäddarna är fördelade på två våningssängar där den ena har en bredare nederdel (140 cm). Köket är utrustat med kyl/frys, spisplatta, mikrovågsugn, kaffebryggare och vattenkokare. I stugan finns också toalett och dusch. Utanför stugan finns en uteplats med utemöbler. Grill går att låna kostnadsfritt.

I de här stugorna får du INTE ha med dig husdjur.

LILLEBO 13 KVM - 2-3 BÄDDAR

Stuga 16

Lillebo är Bödagårdens minsta stuga på 13 kvm med med plats för upp till tre personer. Bäddarna är fördelade på en våningssäng och en extrasäng. Köket är utrustat med kyl, spisplatta, mikrovågsugn, kaffebryggare och vattenkokare. I stugan finns toalett. Dusch finns i servicehuset i närheten. Utanför stugan finns en uteplats med utemöbler. Grill går att låna kostnadsfritt.

I den här stugan får du INTE ha med dig husdjur.

Adress

Bödagårdens Camping
Svartbäcksvägen 17
387 73 LÖTTORP

Kontakt

Telefon: 0485-58 68 00
Öppnar igen 6 november

E-post:
info@bodagarden.nu

Service

Reception stängd för säsongen
Butik stängd för säsongen

Övrigt

Caféet stängt för säsongen
Strandkiosken stängd för säsongen
Gatuköket stängd för säsongen

© Hördegård & Svahn Reklambyrå AB   www.hsreklam.se