UPPSTÄLLDA HUSVAGNAR UTHYRES

INFORMATION TILL UTHYRARE:

Här på boendeförmedlingen kan du som har säsongsplats på Bödagården annonsera för att hyra ut din husvagn under valfri period. Du ansvarar själv för att din annons innehåller relevant information, Bödagården tar inget ansvar för annonsens utformning eller för själva uthyrningen.

Du får ha max en annons per uthyrningsobjekt, väljer du att göra en helt ny annons måste den gamla plockas bort. Bödagården kan utan att informera plocka bort annonser som inte är relevanta eller som inte längre är aktuella.

OBS! Det är endast tillåtet för dig som har säsongsplats att annonsera på den här sidan.

Om du har några synpunkter på boendeförmedlingen kan du skicka ett mail till info@bodagarden.nu.

Du som vill hyra ut din vagn – klicka här för att skapa en annons

Har du redan lagt in en annons och behöver ändra något? besök denna sida

INFORMATION TILL DIG SOM HYR:

Här på boendeförmedlingen kan du som vill hyra en uppställd husvagn på Bödagården hitta annonser som våra säsongsgäster lägger ut. Kontakt tas direkt med uthyraren, Bödagården tillhandahåller bara annonsplatsen och har ingenting med själva uthyrningen att göra.

OBS! Det är inte tillåtet för dig som önskar hyra att annonsera på den här sidan, den är enbart till för annonser från Bödagårdens säsongsgäster.

Villkoren för själva bokningen gör du upp med uthyraren, men campingen har också regler som är viktiga att alla gäster följer. Här kommer ett utdrag:

  • När ni anländer till campingen ska ni anmäla detta i receptionen. Ni får fylla i ett registerkort som vi sparar under er vistelse. Detta är för er och för campingens säkerhet.
  • Max sex personer per uthyrningsobjekt, om ni är fler så kostar det 50 kronor per person och dygn, den avgiften ska betalas till campingen och inte till uthyraren.
  • Max en bil per campingtomt, eventuell extra bil får stå på strandparkeringen. Under högsäsong tas en avgift upp för detta, avgiften går bra att betala i receptionen.
  • Ingen fordonstrafik får förekomma på området mellan kl. 23-06.
  • Det ska vara tyst på campingen kl. 23, efter kl. 22 får ingen musik spelas (undantaget från detta är arrangemang anordnade av Bödagården)

Här nedanför finns de annonser som säsongsgästerna lagt ut. Tänk på att annonser läggs ut löpande och att de kan uppdateras ofta så det kan vara bra att återvända till annonssidan även om ni inte hittade det ni tänkte från början!

1 2

Adress

Bödagårdens Camping
Svartbäcksvägen 17
387 73 LÖTTORP

Kontakt

Telefon: 0485-58 68 00
Dagligen 08:00-22:00

E-post:
info@bodagarden.nu

Service

Reception öppen 08:00-22:00
Butik öppen 08:00-22:00

Övrigt

Caféet öppet 08:00-22:00
Strandkiosken öppen vid vackert väder
Gatuköket öppet 12:00-20:00

© Hördegård & Svahn Reklambyrå AB   www.hsreklam.se