Information med anledning av Coronavirusets utbredning

Informationen uppdateras löpande, senaste uppdatering 10 maj 2021.

Vi värnar framför allt om våra gästers trygghet och välbefinnande. Dagligen följer vi med i vad Folkhälsomyndigheten lämnar för besked och rekommendationer utifrån rådande läge i Sverige och omvärlden.
Bödagården öppnar för säsongen onsdag 12 maj och vi hoppas naturligtvis att spridningen av viruset fortsätter att minska och att vaccinationen har kommit långt innan sommarsäsongen. Här vill vi informera om att vi gör allt för att våra gäster ska kunna ha en säker vistelse hos oss.

 

Stugor och camping:

I stugor och på campingplatsen har du ditt egna boende, nästan som hemma. Du som kommer med husbil eller husvagn visas till din plats så att vi kan hjälpa dig att ställa upp ditt ekipage med så säkert avstånd till andra boende som möjligt. Vi har 185 platser på campingen som inte går att förboka och kan vid behov stänga av ett antal av dessa platser för att minska trycket på campingdelen och servicehusen.
I receptionen tillåts för närvarande endast en person åt gången. Om du ska campa kan du förbereda dig redan innan ankomst och se till att du har ett giltigt CKE (Camping Card Europe) eller camping-id, så går din incheckning snabbare.

 

Vandrarhem:

Vandrarhemmet har fått tätare städintervall precis som övriga utrymmen där det vistas mycket folk. Tvätta alltid händer före och efter att du besöker köket och se till att plocka undan och städa efter dig. Ha inga saker ståendes framme i kök eller andra gemensamma utrymmen och ta gärna med burkar som du kan förvara dina matvaror i kylskåpet i. Dessa ska också märkas med namn och avresedatum så vi kan slänga om vi ser att något är kvarglömt.

 

Servicebyggnader, café och butik:

I alla gemensamma utrymmen har vi att utökat rutinerna för städning och desinfektion. I våra servicebyggnader har vi rutiner för att säkerställa våra gästers säkerhet.
Handsprit finns vid samtliga gemensamma utrymmen, servicehus, café, butik och reception. Dessa typer av utrymmen desinficeras också dagligen.
Information och påminnelser om att hålla avstånd till andra kommer finns i anslutning till alla gemensamma utrymmen på campingen.
Som vanligt ställer vi höga krav på vår personal gällande allt som har med sanitet och egen hygien att göra.
I café och butik finns ett maxantal för hur många personer som får vara där samtidigt.

 

Programverksamheten:

Vår programverksamhet med barnmöten, bibelstudier, andakter och konserter mm brukar ha många åhörare. Vi kommer att följa Folkhälsomyndighetens direktiv när det gäller begränsningar i antal personer som tillåts på offentliga samlingar. Det jobbas med idéer om att kunna erbjuda viss del av programmet även om nuvarande direktiv kommer att kvarstå. Går det inte att hålla samlingarna på ett säkert sätt så kommer de inte att genomföras.

 

Vad kan du som gäst göra?

EGEN HYGIEN: Tvätta händerna ofta och noga!
HÅLL AVSTÅND: Både utomhus och inomhus, rekommendation är ca 2 meter. Innan du går in i servicehus eller våra andra byggnader, kolla att det går att hålla avstånd! Vänta annars utanför. Använd gärna munskydd!
PLANERA: Innan du handlar, både på campingområdet och utanför, tänk efter vad du behöver så minimerar du både tiden och antalet besök där det finns många andra människor.
KOM INTE SJUK: Om du känner dig sjuk med t ex hosta, halsont, snuva eller feber, stanna hemma och kom till oss när du känner dig frisk igen.

Plexiglas vid våra försäljningsställen

Avståndsmarkeringar i golv

Informationsskyltar på dörrar

Adress

Bödagårdens Camping
Svartbäcksvägen 17
387 73 LÖTTORP

Kontakt

Telefon: 0485-58 68 00
Dagligen 8-22

E-post:
info@bodagarden.nu

Service

Reception öppen 8-22
Butik öppen 8-22

Övrigt

Caféet öppet 12-20
Strandkiosken öppnar vid midsommar
Gatuköket öppnar vecka 27

© Hördegård & Svahn Reklambyrå AB   www.hsreklam.se