Program

Home | Program | Vecka 30

Vecka 30

Välkommen till Bödagården vecka 30

Gårdspastor: Maria Ahlriksson, Jönköping

Bibelstudie måndag till lördag kl 10 i kyrkan i huvudbyggnaden.
Kvällsandakt söndag till lördag kl. 21:30 i kyrkan i huvudbyggnaden.
Maximalt antal deltagare vid samlingarna är 50 personer.

Barnmöten: Frasses Allservice med Kluriga Klara och Beda Bengtsson

Den här veckan blir det barnprogram och uppdrag med gänget på Frasses Allservice. Vi som medverkar på olika sätt är Erica Persson, Anna Hansen, Ulrika Carlsson och Susanne Olofsson. Till vardags hör vi hemma i Betaniakyrkan Åbytorp, Kumla. Kanske en del av er mött och sett oss på Torpkonferensen där vi under många år höll i Kalasmöten för både barn och vuxna. Den här veckan blir det film eller uppdrag varje förmiddag med start kl 10.00 – så häng på!

Sommarprogram

På Bödagårdens youtube-kanal möter du oss och Frasses Allservice.

Måndag, onsdag, fredag och söndag kl 10.00. Länk till Youtube här!

Dagens uppdrag

Kl 10.00-10.45 tisdag, torsdag och lördag

Möt gänget på Frasses Allservice vid kyrkan där de ställt upp sitt lilla kontor. Här startar dagens uppdrag! Alla barn som hakar på har möjlighet att vara med i ett glasslotteri. Vinnarnas nummer hittar du samma dag på Frasses Allservice anslagstavla vid kyrkan.

TISDAGENS UPPDRAG!

Hitta Beda!

Beda Bengtsson var vid försvinnandet klädd i en brunrandig klänning, huckle, papiljott, strumpor och rejäla skor. Hon uppges vara glad och pigg. Strax innan hon försvann hade hon meddelat Kluriga Clary att hon skulle hjälpa en campare i nöd. Journalist Kajsa Qvist har nu gett sig ut på campingområdet för att leta, medan Kluriga Clary väntar vid kyrkan. Vill du hjälpa till att hitta Beda?

TORSDAGENS UPPDRAG!

Klura med Clary!

Clary gillar gåtor och klurigheter. Ibland går hon iväg på egen hand för att sitta klura en stund. Någonstans på campingområdet sitter nu Kluriga Clary och funderar på ett par knepiga rebusar. I dagens uppdrag gäller det att hitta Clary och hjälpa henne att hitta svaret! Hur klurig är du?

LÖRDAGENS UPPDRAG!

”Här kommer alla känslorna på en och samma gång”

Hela veckan har det handlat om olika känslor. Idag hoppas vi du vill ta med en teckning där du ritat eller målat en känsla. Arg, ledsen, glad, finurlig, pigg, busig… det finns massor av känslor att uttrycka! Skriv gärna ditt namn och vilken känsla du valt på din teckning. Tillsammans gör vi en utställning på temat känslor! Välkommen till Frasses Allservice kontor vid kyrkan med din bild.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Adress

Bödagårdens Camping
Svartbäcksvägen 17
387 73 LÖTTORP

Kontakt

Telefon: 0485-58 68 00
Dagligen 08:00-20:00

E-post:
info@bodagarden.nu

Service

Reception öppen 8-20
Butik öppen 8-20

Övrigt

Caféet öppet 12-20
Strandkiosken stängd för säsongen
Grillen stängd för säsongen

© Hördegård & Svahn Reklambyrå AB   www.hsreklam.se