VÄLKOMMEN TILL BÖDAGÅRDENS CAMPING!

Med sitt lugna idylliska läge vid Bödabuktens milslånga strand har vi ända sedan 1973 varit en pärla på Sommaröland. Bödagården är en lagom stor fyrstjärnig familjecamping som drivs med kristen profil av Svenska Alliansmissionen. Oavsett om du varit här tidigare eller om det blir för första gången så hoppas vi att ditt besök skall bli ett härligt sommarminne.
VARMT välkommen till oss i sommar!

 

PÅ GÅNG JUST NU
2016-08-25
Boka en stuga, lägenhet eller campa ett eller flera dygn hos oss och njut av sommarens sista sköna dagar på Öland.


2016-08-19
Vi söker dig som vill leda och utveckla arbetet på Bödagården tillsammans med vår personal, styrelse och frivilligarbetare. Föreståndaren har det övergripande ansvaret för gårdens dagliga skötsel, bokningar, arbetsledning, personalplanering, ekonomi samt gårdens marknadsföring.

Vi söker dig som vill dela vår vision för att utveckla Bödagården och arbeta för att stärka gårdens profil. Vi ser fram emot att ta emot dig som kan inspirera till att gårdens goda anseende bevaras och som arbetar aktivt för att våra gäster ska få ett positivt bemötande och en givande vistelse på Bödagården.

Som föreståndare ingår du som adjungerad i styrelsen och dess arbetsgrupper. Du är bekännande kristen, medlem i kristen församling, har god samarbetsförmåga och har lätt för att ta kontakt med nya människor. Språkkunskaper, särskilt tyska, är en merit. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande funktioner. Körkort är nödvändigt.

Tjänsten omfattar 50 % tjänstgöring med huvuddelen förlagd från maj till september samt en del planeringsarbete under vinterhalvåret. Annan tjänsteomfattning kan diskuteras. Tillträdesdag 2017-04-01 eller efter överenskommelse.

Information och ansökan

För ytterligare information om tjänsten, kontakta ordförande Hans Swahn på
tel 070-203 02 23.

Välkommen med din ansökan(personligt brev och CV) via program@bodagarden.nu,
senast den 31 augusti 2016.

2016-08-15
Än finns det tid att njuta av sommaren på Bödagårdens Camping.

2016-08-09
STICKHELG

Stickhelg 2-4 september

Välkommen till vår probulära stickhelg den 2-4 september. Vi är stolta över att ännu ett år får presentera Maja Karlsson från Arvika som kursledare.
I år har vi temat "vantar på nytt sätt, från olika håll och med olika kanter - en kurs om resårer, flerfärgsmönster, tummar, tumkilar och mycket mer. Ta också med dig din egen stickning och njut av gemenskapen och lugnet på Öland i slutet av sommaren

Kursavgift 1300 kr inkl boende och mat och stickavgifter. Matrial kan medtagas eller köpas på plats.

Anmälan senast den 15 aug - begränsat antal platser!

VÄDER

Vädret Böda

 

ALMANACKA
KONTAKTUPPGIFTER

Bödagårdens Camping
Svartbäcksvägen 17 
387 73 LÖTTORP

Telefon: 0485-220 59

E-post:
info@bodagarden.nu

Öppettider Reception o Butik

öppet 9-12 och 15-18

22 augusti -3 sept öppet 9-12 och 17-19

4 september öppet till kl 15.00


Välkommen!

SNABBLÄNKAR